• Няма продукти в количката.

Връщане и замяна

Условия

Можете да върнете или замените продукт, закупен от bg, в срок от 14 дни от датата на получаването му, без да дължите обезщетение или неустойка.

За да бъде върнат продукт, закупен отbg, трябва да бъдат спазени следните условия:
– Да има изряден търговски вид със запазена оригинална опаковка във вида, в който е получена.
– Да няма повреди, настъпили при неправилно сглобяване или използване на продукта.
– Да бъдат налични всички аксесоари във вида, в който са получени, ако има такива.
– Да бъде представен документ удостоверяващ покупката, издаден от търговеца при закупуване на стоката.
– Да бъде попълнена и изпратена бланката за връщане, която Ви е предоставена в твърдо копие при закупуване на стоката (може да я намерите и тук).

 

ВАЖНО! Продукти, неотговарящи на горепосочените изисквания, няма да бъдат приети обратно от нас.

ВАЖНО! Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента. В случай, че клиентът желае да замени даден продукт с друг, транспортните разходи са за негова сметка и в двете посоки.

 

  • Вайс Авто ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6, от Закона за защита на потребителите.

* Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Начин на работа

Вижте отговорите на често задавани въпроси, включително как да поръчате и какви са правата Ви.

Свържете се с нас

Не се колебайте да ни потърсите.